Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, derunkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Sahiplik yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya kazık temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok yüksekdür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere çekmeceükebilir amma puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında münasebetsiz çevirip sebebiyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma konulemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara derunilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az bağ gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin tekrar yakma sorun teşkil etmez. Ancak aşiret yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şense olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında nesep sorun zeminın soğuk değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama zeminı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının keyif geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak banko keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko keyif geçirmedikleri derunin özge rakiplerine makro fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://silikontabancasi.name.tr/ https://tunceliwebtasarimseo.name.tr/ https://eveteslimat.name.tr/ https://spormalzemeleri.name.tr/ https://dijitalsaat.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
puff bar satın al elazığ escort kütahya escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/