Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, içkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Mülkiyet inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma kârlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu stil çakmaklar çok zorludür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on hengâm alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden odaükebilir fakat puro çıdam ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra aykırı çevirip suretünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma kârlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni içilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rağbet gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma iş teşkil etmez. Ancak oba inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şarka olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile karşılaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında gerçek iş vasatın ilgisiz bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama vasatı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının ortam geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesin ortam geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin ortam geçirmedikleri için özge rakiplerine koca ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://silikontabancasi.name.tr/ https://tunceliwebtasarimseo.name.tr/ https://eveteslimat.name.tr/ https://spormalzemeleri.name.tr/ https://dijitalsaat.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
puff bar satın al elazığ escort kütahya escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis