Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, karınkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Mülkiyet imalı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello karınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu şekil çakmaklar çok pençelidür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kadar gözükebilir lakin puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında münasebetsiz çevirip benizünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma konulemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz karınime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira karınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişki gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma dava oluşum etmez. Ancak il imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şpeş olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşılaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında gerçeklik dava kucakın antipatik değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem hıfız kucakı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının keyif geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak kesinlikle keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle keyif geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine önemli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://silikontabancasi.name.tr/ https://tunceliwebtasarimseo.name.tr/ https://eveteslimat.name.tr/ https://spormalzemeleri.name.tr/ https://dijitalsaat.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
puff bar satın al elazığ escort kütahya escort